Menu

Koirajoogaa – rauhoitu lemmikin avulla

0 Comments


Jooga on noussut todella suosituksi lajiksi, jota harrastetaan joka puolella maailmaa. Se on rantautunut myös meille Suomeen, kuten ovat myös sen monet muunnokset. Monet meistä tietävät, että lemmikeillä on parantava ja rauhoittava vaikutus, kuten on myös joogalla. Kun nämä kaksi asiaa yhdistää, saadaan tietysti koirajooga. Se on mahtava joogamuoto, joka sopii loistavasti eläimiä rakastaville.

Koirajoogaa varten tarvitaan tietysti ensiksi joogastudiona toimiva huone tai tila. Joogastudiolla täytyy olla rauhoittava tunnelma, jonka sisustus saa pitkälti aikaan. Valitse siis miellyttävän lempeät tapetit joogastudiosi seinille. Monenlaiset upeat tapetit voit ostaa osoitteesta Boråstapeter, jossa valikoimaa on runsaasti eikä kukaan taatusti jää ilman mieleisiään tapetteja. Boråstapeter pystyy loihtimaan joogastudioosi todella sopivan, rentouttavan tunnelman.

Suosittu koirajooga luottaa eläimen voimaan

Järjestettyyn koirajoogaan voi saapua oman tai vaikka ystävän karvaisen kaverin kanssa. Toisaalta joogastudiolla voi olla myös esimerkiksi studion omistajan tai joogatuntien pitäjän koiria. Tällöin myös sellaiset henkilöt, joilla ei ole omaa koiraa, voivat osallistua tunnille. Pääasiassa tunnilla on eläimen läsnäolosta nauttimien ja eläimen kanssa rauhoittuminen. Kun ihminen tekee rauhallisia liikkeitä, myös koira rentoutuu ja nauttii olostaan. Koiran liikkeistä voikin päätellä paljon myös siitä, miten hyvin oma joogatunti on onnistunut. Jos et ole vielä kokeillut koirajoogaa, anna sille mahdollisuus. Se varmasti ällistyttää sinua, kuinka loistavasti koirat ja jooga sopivatkaan yhteen.

vw-education-lite