Menu

Aim’n-urheiluvaatteet eläintenkouluttajalle

0 Comments


Aim’n-urheiluvaatteet on suunnattu naisilta naisille ja ne soveltuvat erityisen hyvin eläintenkouluttajalle, niin alan ammattilaiselle kuin harrastajallekin, hyvin monenlaisiin harjoitustilanteisiin, kuten kissojen naksutinkoulutukseen catiossa tai vauhdikkaisiin hetkiin koiran kanssa agilityradalle. Löydät tästä artikkelista vinkkejä eläintenkouluttajalle sopivien aim’n-urheiluvaatteiden valintaan.

Mukavat kengät ovat mukavuuden perusta

Mukavat, muodikkaat aim’n -kengät ovat tärkeä ostos! Ne luovat perustan mukavalle liikkumiselle, jossa on helppo keskittyä toimimaan yhteistyössä oman lemmikin kanssa. Sen sijaan huonot ja huonosti istuvat kengät tekevät liikkumisesta epämukavaa. Ne saattavat aiheuttaa jopa rakkoja, eikä niissä ole mukavaa lähteä kouluttamaan lemmikkiä. Hyvät kengät voi melkeinpä unohtaa, niin mukavilta ne tuntuvat jalassa, mutta huonot kengät sen sijaan muistuttavat koko ajan olemassaolostaan ikävällä tavalla. Panosta siis vähintään mukaviin aim’n-verkkokaupan kenkiin! Samalla panostat omaan hyvinvointiisi ja vähennät arkista stressiäsi.

Löydät aim’n-verkkokaupasta mukavia ja muodikkaita lenkkareita useissa väreissä. Niissä on mukava liikkua esimerkiksi agilityradalla ja muodikkuutensa ansiosta ne soveltuvat hyvin myös hieman virallisempiin tapahtumiin, kuten näyttelyihin tai toko-kisoihin.

Urheiluvaatteet moneen menoon

Aim’n tarjoaa urheiluvaatteita moneen menoon. Tutustu esimerkiksi sen miellyttäviin ja muodikkaisiin urheilutrikoisiin, shortseihin ja pitkähihaisiin treenipaitoihin, ja valitse parhaiten omaan käyttöösi sopivat mallit ja kuosit. Urheiluliiveissä on mukava liikkua silloinkin, kun vauhti yltyy esimerkiksi agilityradalla kovaksi. Tutustu siis aim’n-urheiluliiveihin, jotka antavat kivasti tukea liikunnan lomassa. Näin saat rauhassa keskittyä yhteistyöhön lemmikkisi kanssa.

Urheiluvaatteet raskaana olevalle

Aim’n tarjoaa urheilutrikoita myös raskaana olevalle eläintenkouluttajalle. Näissä trikoissa on mukava liikkua myös kasvavan vatsan kanssa ja lemmikkikin nauttii siitä, että se saa riittävästi huomiota tulossa olevasta perheenlisäyksestä huolimatta. Valitse trikoiden pariksi vaikkapa hieman tavallista suurikokoisempi yläosa ja tukevat urheiluliivit.

Tukka hyvin – kaikki hyvin

Pitkät hiukset voivat häiritä nopeatempoisissa koulutustilanteissa. Esimerkiksi agilityssa hiukset voivat valahtaa tiukassa paikassa silmien eteen, ellei niitä ole kiinnitetty kunnolla. Tämä häiritsee ohjaajan keskittymistä. Aim’n voi auttaa myös tässä, sillä se myy näppäriä hiusdonitseja, joiden avulla pitkätkin kutrit on helppo sutaista kiinni.

Suojaa pääsi auringolta

Jos harjoittelet lemmikkisi kanssa runsaasti ulkona ja sää on aurinkoinen, muista suojata pääsi auringolta. Tutustu aim’n-lippiksiin, joista ei puutu tyyliä ja joita ei ole pilattu liian korkealla hinnalla! Muista huolehtia myös lemmikkisi hyvinvoinnista ja varmista, ettei se ole liian kauaa suorassa auringonpaahteessa ja että sillä on aina vettä ja vesikippo mukana. Tarvittaessa lemmikille voi pakata mukaan viilennysalustan, jossa se voi viettää ansaittua lepohetkeä varjossa.

vw-education-lite