Menu

Eläintenkouluttaja – kilpailuta lainasi Rahalaitoksella!

0 Comments


Eläimet ovat upea harrastus ja monelle eläinystävälle ja -kouluttajalle ne ovatkin arvostettuja perheenjäseniä. Eläintenpitoon ja kouluttamiseen menee kuitenkin myös paljon rahaa ja eläinperheissä raha voikin olla tiukoilla, etenkin jos eläimille tulee yllättäviä kuluja, kuten kalliita eläinlääkärikäyntejä. Eläintenkouluttajalle onkin voinut kertyä vuosien saatossa useita pieniä lainoja, tai jopa suurikorkoisia kulutusluottoja, ja jossakin vaiheessa hän saattaa olla pisteessä, jossa näiden lukuisten lainojen takaisinmaksueristä voi olla vaikea suoriutua sovitusti ja ajallaan. Tämä ei olekaan ihme, sillä useista lainoista kertyy myös useat korot! Toiseksi lainoja ei välttämättä ole tullut kilpailutettua aikoinaan kaiken kiireen keskellä, eikä lainojen ehdot ole välttämättä ihan kaikista parhaat. Hyvä uutinen on se, että Rahalaitos voi auttaa eläintenkouluttajaa kilpailuttamaan sekä uudet että vanhat lainansa. Vanhoja lainoja voi helposti myös yhdistellä Rahalaitoksen kilpailutetun yhdistelylainan avulla!

Missä lainat kannattaa kilpailuttaa?

Eläintenkouluttajan kannattaa kilpailuttaa niin uudet kuin vanhatkin lainansa https://www.rahalaitos.fi -osoitteessa! Jos tarkoituksena on yhdistellä vanhoja lainoja, tulee hänen muistaa valita Haluan yhdistää vanhoja lainoja -vaihtoehto sekä valita summa, jonka verran aiot maksaa vanhoja lainojasi. Tämä summa voi olla jopa 15 000 euroa. Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa, jolloin sinulla on mahdollisuus saada tavallista parempi lainatarjous. Jos lainojen kilpailuttaminen on kotitaloudessasi ajankohtaista, kannattaakin tutustua Rahalaitoksen sivustoon ja yksinkertaiseen lainahakemukseen, jonka täyttäminen ei vielä sido ottamaan lainaa.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa netissä?

Eläintenkouluttajan kannattaa kilpailuttaa lainat netissä, koska hän voi säästää näin runsaasti rahaa. Samalla hän säästää aikaa ja vaivaa, sillä jos hän pyytäisi kilpailevia lainatarjouksia itse henkilökohtaisesti useilta lainantarjoajilta, olisi tämä vaivalloista ja veisi reippaasti aikaa. Kun eläintenkouluttaja jättää suurimman työn Rahalaitoksen huoleksi, hoituu prosessi nopeasti ja ilman turhaa sählinkiä. Koko prosessin aikana lainan hakijan ei edes tarvitse tavata ketään, vaan kaikki hoituu näppärästi netin kautta, vaikka eläinten hoitamisen ja kouluttamisen lomassa!

Jos eläintenkouluttajan kotitaloudelle on ehtinyt kertyä useita lainoja, kannattaa lainat yhdistää yhdeksi yhdistelylainaksi ja tämä uusi laina kannattaa kilpailuttaa, jotta sille saisi parhaat mahdolliset ehdot. Prosessi saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta Rahalaitoksen ansiosta tämäkin prosessi hoituu muitta mutkitta. Myös yhdistelylaina on haettavissa Rahalaitoksen nettisivun kautta, eikä sen hakemiseen mene muutamaa minuuttia kauempaa! Yhdistelylaina tuo hieman lisää pelivaraa talouteen, jossa saattaa tulla yllättäviä kuluja esimerkiksi lemmikkien sairastuessa tai loukkaantuessa. Esimerkiksi agility-radalla voi sattua pieniä onnettomuuksia, joiden vuoksi on käytävä näytillä eläinlääkärissä. Tällöin pieni pelivara eläintenkouluttajan taloudessa on enemmän kuin tarpeen!

vw-education-lite