Menu

Perusta eläinten koulutuskeskus yrityslainalla

0 Comments


Eläinten koulutuskeskukset ovat nykyisin erittäin suosittuja. Etenkin koirien koulutus on kasvava trendi ja hyvän koirakaverin kouluttaminen onkin tärkeää, jotta ikäviltä välikohtauksilta koirien ja kanssaihmisten kanssa vältyttäisiin. Monesti kaikista tärkeintä on kouluttaa ihmistä hihnan toisessa päässä, jotta tällä on tietoa ja taitoa hoitaa koiraansa asianmukaisesti ja käsitellä sitä tilanteessa kuin tilanteessa. Tätä taustaa vasten ei olekaan ihme, että eläinten koulutuskeskuksen perustaminen on monen eläinrakkaan haaveissa. Raha on tosin monen kohdalla este näiden haaveiden toteuttamiseksi, mutta sen ei välttämättä tarvitse olla, sillä eläinten koulutuskeskuksen voi perustaa myös yrityslainalla.

Mistä ja miten yrityslaina?

Yrityslainaa kannattaa hakea Qredin kautta, sillä sivustolta yrityslainaa haettaessa lainan hakuprosessiin ei liity aloitusmaksua eikä piilokuluja ja vastaus on mahdollista saada jopa tunnin kuluessa. Lisäksi lainan hakuvaiheessa asiakas ei vielä sitoudu ottamaan yrityslainaa Qredin kautta, vaan voi halutessaan, tarjoukset saatuaan, vielä perääntyä ja jättää yrityslainan kokonaan ottamatta.

Qredin käyttäminen säästää rahan lisäksi myös aikaa, sillä hakuprosessi on erityisen helppo sekä nopea – hakulomakkeen täyttäminen vie nimittäin vain minuutin tai pari. Yrityslainan hakeminen Qredin kautta on maksutonta sekä sitoumuksetonta. Juuri nyt yrityslaina onkin erityisen helppo hakea!

Hyödynnä Qredin näppärä lainalaskuri

Ennen yrityslainan hakemista kannattaa tutustua myös Qredin näppärään lainalaskuriin. Se auttaa sinua arvioimaan yrityslainasi kuukausikuluja, -lyhennystä ja lainan kokonaiskustannuksia. Valitse lainalaskurissa tarvitsemasi lainasumma, esimerkiksi 10 000 euroa ja toivomasi laina-aika, esimerkiksi kuusi kuukautta. Lainasumma voi vaihdella aina 200 000 euroon saakka ja laina-aika olla joko kuusi, 12 tai 18 kuukautta. Jos valitsit lainasummaksesi 10 000 euroa ja laina-ajaksesi kuusi kuukautta, antaa laskuri lainan arvioiduiksi kuukausikuluiksi 225 euroa, kuukausilyhennykseksi 1 667 euroa ja lainan kokonaiskustannuksiksi 1 892 euroa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Qredin laskurin antamat summat ovat vain suuntaa antavia esimerkkejä. Yrityslainasi todelliset kustannukset perustuvat yrityksesi saamaan Qredin omaan ratingiin.

Mistä tukea uuden yrittäjän elämään?

Ihan ensiksi uuden yrittäjän kannattaa tutustua Suomen Yrittäjien kattavaan perustamisoppaaseen, josta löytyy runsaasti uuden yrittäjän tarvitsemaa tietoa. Tästä oppaasta onkin hyvä aloittaa!

Lisätukea uuden yrittäjän elämään kannattaa hakea ainakin paikalliselta yritysneuvojalta. Yritysneuvojan juttusille mentäessä on hyvä olla valmiina mahdollisimman kattava yritysidea, joka on kirjattu ylös ja josta ilmenee esimerkiksi millaista toimintaa olet suunnittelemassa, missä toimintaa on tarkoitus järjestää ja kuinka toiminta on tarkoitus rahoittaa. Yritysneuvoja voi antaa hyviä vinkkejä, joita et ehkä olisi uutena yrittäjänä osannut edes ajatella. Lisäksi hän voi auttaa sinua esimerkiksi starttirahaan ja yrityksen kirjanpidon järjestämiseen liittyvissä asioissa.

Jo tässä vaiheessa on erityisen tärkeää miettiä myös yrityksen markkinointia sekä potentiaalista kohderyhmää. Moni eläinten hoito- ja koulutusalan yritys markkinoi tuotteitaan ja palveluitaan netissä, ja esimerkiksi somen voima onkin yllättävän voimakas – moni pitää sitä jopa nykyajan tehokkaana viidakkorumpuna, joka rummuttaa yrityksen sanomaa tehokkaasti eteenpäin silloinkin kun yrittäjä itse tekee jotakin aivan muuta. Kannattaa myös miettiä, voisiko koulutuskeskus tarjota ainakin osan sisällöstään verkon kautta, esimerkiksi verkkokursseina.

vw-education-lite